Over ons

Bedankt voor uw interesse in de Australian Cobberdog. Wij zijn de familie Wessels en wonen in het machtig mooie Markelo aan de voet van de Kattenberg. Ons hele leven hebben we allerlei dieren in en om het huis gehouden. Groot was dan ook de teleurstelling toen twee van onze kleinkinderen erg allergisch bleken te zijn. Toen we enkele jaren geleden van de boerderij verhuisden naar onze huidige woning konden we onze Ragdolls die tot dan in huis woonden in de vakantiewoning achter ons huis herbergen. Hoewel we heel vaak bij de poezen verblijven missen we ze toch als we 's avonds op de bank zitten. Op een gegeven moment zag ik in het dorp een vrouw met een hele mooie hond en dat bleek een Australian Cobberdog te zijn. Omdat dit ras geschikt is voor allergiepatienten was de keus snel gemaakt, er komt een Australian Cobberdog in huis. 

Werner onze jongste zoon heeft onze dierenliefde geerfd en wilde ook graag een paar honden dus gingen we op zoek naar een fokteefje. Deze vonden we in Engeland en 11 november 2011 was het eindelijk zover, we konden Titch in Calais ophalen.

Op 11 november 2011 zijn we naar Calais gereden om Titch op te halen. 
En 11 augustus 2012 kreeg Titch haar eerste nestje en Werner 8 weken later Yara en Bo. In de toekomst hopen we hobbymatig nog een keer een nestje met Titch te krijgen. Maar we wilden graag zelf een reu en wel een rode (red) kleur. Na lang wachten ging in juli 2012 onze wens in vervulling, we konden onze Pluto (grote medium) van Schiphol halen. We hebben bewust onze honden uit het buitenland gehaald met het doel nieuwe lijnen te introduceren.