De laatste nieuwtjes!

5. mrt, 2019

Ons prachtige teefje Madame Coco is helemaal goedgekeurd. We hopen in de toekomst ook met haar prachtige pupjes te mogen verwelkomen. Coco steelt de show met haar prachtige rode lokken en haar ondeugende blik.

15. jan, 2019

Boerdoodles is in het bezit van het vakbekwaamheids certificaat voor het houden van honden en katten. 

8. aug, 2018

Op zaterdagmiddag 29 september organiseren wij een herfstwandeling voor alle Boerdoodles Cobberdogs. Wil je gezellig met ons mee wandelen geef je dan vast op via boerdoodles@hotmail.com (opgeven kan tot 15 september). Informatie over de wandeling volgt tzt.

We hopen jullie dan te zien!

Groet,
Familie Wessels

16. feb, 2017

Boef heeft al zijn erfelijke gezondheidstesten ondergaan en is op alle gebieden goed gekeurd. Boef is een medium met een prachtige bouw. Hij is wat kleiner dan Jimmy en Pluto en is daarom met zijn prachtige kleur en kleinere bouw een grote aanwinst voor onze roedel. We hopen dat Boef in de toekomst onze kleinere dames van mooie en lieve pups mag voorzien. In overleg is Boef ook beschikbaar voor andere dames.

28. mrt, 2016

Wij zouden binnenkort graag een reunie willen organiseren. Wanneer je interesse hebt mag je ons dit laten weten per mail, app of via onze facebookpagina. Verdere informatie volgt! Het lijkt ons geweldig om de honden en hun baasjes terug te zien.