De laatste nieuwtjes!

28. okt, 2015

Onze prachtige reu Jimmy is eerste geworden tijdens het examen van de B-cursus. Hij had maar liefst een gemiddeld puntenaantal van 91. Jimmy heeft zijn beste beentje voort gezet en gaat nu verder trainen met de C-cursus.

15. sep, 2015

Hoewel veel mensen al gauw de term Australian Labradoodle gebruiken gaat het in vele gevallen niet om een raszuivere Australian Labradoodle. Er zijn op dit moment nog veel pups die verkocht worden die niet raszuiver zijn (al zit hier wel een stijgende lijn in). Hier is uiteraard niks mis mee, want ook dit kunnen hele lieve sociale honden zijn die mogelijk niet verharen, maar er zit wel verschil in. Bij niet zuivere Australian Labradoodle bestaat de kans dat ze toch verharen of dat het karakter toch net anders is.   

Voor een raszuivere Australian Labradoodle wordt binnen de MDBA de naam Australian Cobberdog gebruikt. Zeker in het geval van allergieën is het belangrijk om na te gaat wat je precies koopt.

Wij fokken alleen raszuivere Australian Cobberdogs.

26. aug, 2015

Sinds deze zomer is Boerdoodles ook op Facebook te vinden. We willen op de Facebookpagina allerlei ontwikkelingen, nieuwtjes en foto's plaatsen. Bovendien kun je zelf ook gemakkelijk reageren op Facebook of leuke foto's plaatsen. Natuurlijk behouden we onze website ook met alle belangrijke ontwikkelingen rondom de honden en de toekomstige nestjes.

22. jun, 2014

Wij zijn aangesloten bij de MDBA. We zijn lid van de MDBA omdat deze organisatie streeft naar raserkenning. Dit zal waarschijnlijk binnenkort plaatsvinden waarbij de naam van het ras Labradoodle: Australian Cobberdog wordt.

26. mrt, 2014

Dankzij  Pauline vanhetMorgenland hebben wij een lieve dochter van Pluto in huis.

We hopen met Aivy en een buitenlandse reu weer nieuw bloed aan onze roedel toe te voegen.

Het is een prachtig mooi rood teefje dat een grote medium of kleine standaard wordt.

Aivy blijft bij ons en is niet te koop.